Primul festival aeronautic care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice deasupra unuia dintre cele mai mari lacuri din Capitală
Pune în valoare intr-un mod unic creativitatea celor mai buni piloţi de acrobaţie aeriană şi nautică din cele mai importante instituţii naţionale şi internaţionale cu profil aeronautic
Un eveniment monden şi un spectacol antrenant, mizând pe valori ca: performanţă umană, tehnică, precizie, pasiune şi imaginaţie
 

AERONAUTIC SHOW

AeroNautic Show 2010 este prima ediţie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene şi nautice realizat cu ocazia Zilelor Bucureştiului.

AeroNautic Show demonstreză că vacanţa încă nu s-a terminat iar Bucureştiul este un oraş în continuă mişcare.

În cele 4 ore de spectacol AeroNautic legatura între aer şi apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi a celor aeriene astfel încât spectatorul nu va sesiza momentele de trecere dintre cele două medii atât de diferite.

AeroNautic Show 2010 este un spectacol complet şi omogen care scoate în evidenţă atât partea recreativă cât şi partea practică a acestor două domenii atât de deosebite.

PARTICIPANTI

Brigada Specială de Intervenţie “Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei

Brigada Specială de Intervenţie “Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei va participa cu o aplicaţie demonstrativă care va scoate în evidenţă potenţialul tehnico tactic şi uman al elitei pentru protecţia civilă.

SMURD

Echipa SMURD va demonstra publicului prin aplicaţii practice eficienţa şi profesionalismul pe baza cărora s-a impus ca lider în domeniul salvării medicale de urgenţă.

Yacht Club

Un concurs ce va scoate în evidenţă valoarea tinerilor optimişti care îşi vor demonstra calităţile de navigatori .


 

Locul unde arta pilotajului aerian şi nautic îşi pune în practică valoarea prin aplicaţii vitale vieţii de zi cu zi


Afla mai multe
location location